Inca un pas inainte!

2018: anul in care Romania s-a inscris, cu succes (prin intermediul evenimentelor organizate de cele doua ONG-uri de profil), pe harta internationala de crestere a gradului de constientizare cu privire la Endometrioza!

Ultima zi a lunii Martie a marcat prima colaborare dintre Asociatia S.O.S. Endometrioza si Asociatia Eu si Endometrioza, un parteneriat care m-a bucurat din momentul in care mi-a fost propus: Conferinta „Managementul endometriozei profund infiltrative”.

Nu voi relua informatiile post – eveniment prezentate de Clarisa (Conferinta), ci doresc sa subliniez, inca o data, ceea am spus si sambata dimineata, in sala primitoare de la Radisson Blu Bucuresti: pentru a ne face auzite si a putea influenta in vreun fel sistemul legislativ, este vital ca pacientele si alte persoane sensibile cauzei noastre sa ni se alature! Doar asa vom deveni o voce tot mai puternica, cu influenta!

Endometrioza nu este un subiect TABU! Este o afectiune cronica, de care sufera peste 450.000 de femei din Romania si pentru care se impune elaborarea unui program national adecvat!

Impreuna suntem mai puternice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *